Luni - Vineri - 10:00 - 18:00, Sambata - 10:00 - 14:00, Duminica - inchis

  • +40 745 613 042
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Libraria Logos

Cautati o carte medicala?
....atunci intrati pe probooks.ro
Editura:
Corint Istorie
Anul aparitiei:
2024
Nr. pagini:
400
ISBN:
978-606-088-459-0
57,50 lei

25 lei - livrare prin Curier
10 lei - livrare prin Posta Romana
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei

Un roman memorabil despre teroarea războiului și puterea dragostei. O ficțiune istorică din Al Doilea Război Mondial care nu are loc într-un lagăr de concentrare. Acțiunea ne poartă prin toată Germania, în pragul pierderii războiului, sub bombardamentele crâncene ale Aliaților.

O poveste plină de profunzime despre credința oarbă, loialitatea față de familie și despre modul în care dragostea îl face pe un bărbat să-și pună la îndoială orice crez de până atunci.

Max Wolff este unul dintre soldații de nădejde ai Reichului, forțat acum să se întoarcă acasă, în Kallenheim, după o rană teribilă la cap. Descoperă astfel că mama lui adăpostește în podul casei două surori evreice, fugite din Berlin, lucru care îl revoltă la culme.

Fapta miloasă a mamei lui este în viziunea fiului o trădare abjectă a tot ceea ce reprezintă el. Max și-a dedicat viața nazismului, luptând pentru a șterge rușinea adusă familiei de tatăl său, un pastor care s-a opus fățiș regimului lui Hitler și a plătit cu viața pentru asta. Ca atare, tânărul soldat consideră că este de datoria lui să le predea Gestapoului pe cele două tinere. Dar el ezită și, pe zi ce trece, îi vine tot mai greu să-și ducă planul la îndeplinire. În schimb, începe să le cunoască pe fete, ba chiar să se îndrăgostească de una dintre ele, abandonând orice dogmă aberantă.

Când bombardierele Aliaților apar pe cerul Germaniei, Max trebuie să se confrunte cu brutalitatea războiului pentru a apăra vieți prețioase într-un șir de aventuri care ne poartă de la Köln la Dresda, în ultimele luni ale celui de-Al Doilea Război Mondial. Dar cu ce preț?

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Unde ne gasiti

Adresa
Str.Republicii 11A, Cluj Napoca
Telefon
+40 264 590 297; +40 745 613 042
Email
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.