Luni - Vineri - 10:00 - 18:00, Sambata - 10:00 - 14:00, Duminica - inchis

  • +40 745 613 042
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Libraria Logos

Cautati o carte medicala?
....atunci intrati pe probooks.ro
Editura:
Pagina de nursing
Anul aparitiei:
2021
Nr. pagini:
143
125,00 lei

25 lei - livrare prin Curier
10 lei - livrare prin Posta Romana
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei

Acum ai toate infograficele create de Pagina de Nursing, ordonate alfabetic și adunate într-o culegere, ediția 2021. Culegerea de infografice pentru asistenți medicali este una dintre cele mai reprezentative lucrări marca Pagina de Nursing, dedicate asistenților medicali și viitorilor asistenți medicali.

Infograficele create de Pagina de Nursing înglobează informații esențiale, etiologie, semne patognomonice, manifestări de dependență, metode de diagnostic, tratament pentru patologii care se studiază pe tot parcursul anilor de studiu de AMG.

Prin intermediul infograficelor deja cunoscute și apreciate de elevi, studenți și persoane din domeniu, Pagina de Nursing a creat o modalitate atractivă de a puncta principalele lucruri pe care cadrele medii trebuie le cunoască cu privire la patologiile din toate specialitățile medicale: cardiologie, chirurgie, gastroenterologie, hematologie, boli infecțioase, nefrologie, neurologie, oftalmologie, pediatrie, pneumologie, reumatologie și altele.

 Ilustrate reprezentativ, infograficele antrenează memoria vizuală și facilitează reținerea pe termen lung a informațiilor prezentate. După o simplă lectură, putem dobândi cunoștiințe utile și necesare pe parcursul anilor școlari, la examene, la absolvire sau chiar în exercitarea profesiei la patul bolnavului.

Ce cuprinde Culegere infografice pentru asistenți medicali?

  • Infograficele create de-a lungul timpului de Pagina de Nursing și apreciate de mii de elevi, studenți și asistenți medicali.
  • Semne patognomonice, etiologie, cauze, manifestări de dependență, metode de diagnostic, tratament în patologii din diverse specialități medicale studiate pe tot parcursul anilor de studiu de AMG.
  • Patologiile din Culegerea de Infografice sunt din următoarele specialități medicale: Anatomie, Boli Metabolice, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Hematologie, Infecțioase, Nefrologie, Neurologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Reumatologie.
  • Copertă hardcover (cartonată).
  • 143 de pagini colorate, hârtie glossy de calitate superioară.
  • Spirală metalică pe partea laterală pentru a răsfoi ușor și a memora filă cu filă.
  • Format A5, ca să fie ușor de transportat oriunde 
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Unde ne gasiti

Adresa
Str.Republicii 11A, Cluj Napoca
Telefon
+40 264 590 297; +40 745 613 042
Email
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.