Luni - Vineri - 10:00 - 18:00, Sambata - 10:00 - 14:00, Duminica - inchis

  • +40 745 613 042
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Libraria Logos

Cautati o carte medicala?
....atunci intrati pe probooks.ro
485,00 lei
400,00 lei

25 lei - livrare prin Curier
10 lei - livrare prin Posta Romana
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei

Lucrarea, apărută în urmă cu 5 ani la inițiativa Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, este oferită acumPrezentare: Lucrarea, apărută în urmă cu 5 ani la inițiativa Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, este oferită acum într-o ediție nouă, revizuită și completată, având un format nou (2 volume). Autorii, experimentați specialiști în domeniu, adevărați mentori ai generației de tineri medici în devenire, vor să transmită, cu responsabilitate, într-un material compact și didactic, noțiuni esențiale, periodic revizuite și filtrate din imensa cantitate de informații apărute. Sunt prezentate sub o formă grafică de excepție cele mai frecvente afecțiuni digestive, împărțite după localizarea anatomică și descrise fiecare în parte, cu etiologia, epidemiologia, tabloul clinic, diagnosticul și tratamentul specific. Un capitol separat este rezervat investigațiilor, ținând cont de faptul că gastroenterologia cuprinde, ca parte intrinsecă a sa, endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică, investigațiile manometrice, de impedanță, măsurarea presiunii portale și explorarea ecografică. S-au adăugat capitole noi, atingându-se și problema responsabilității și comportamentului profesional pentru o bună practică clinică.

Cuprins: Esofag. Stomac și duoden. Intestin subțire și colon. Pancreas. Ficat și căi biliare. Bolile peritoneului. Investigații. Aspecte etice în gastroenterologie.

Adresabilitate: Medici specialiști în gastroenterologie și hepatologie, rezidenți, medici de alte specialități, studenți la medicină. într-o ediție nouă, revizuită și completată, având un format nou (2 volume).

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Unde ne gasiti

Adresa
Str.Republicii 11A, Cluj Napoca
Telefon
+40 264 590 297; +40 745 613 042
Email
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.