Luni - Vineri - 10:00 - 18:00, Sambata - 10:00 - 14:00, Duminica - inchis

  • +40 745 613 042
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Libraria Logos

Cautati o carte medicala?
....atunci intrati pe probooks.ro
Editura:
Cartea Medicala,
Anul aparitiei:
2018
Nr. pagini:
165
ISBN:
978-973-160-114-4
44,50 lei

25 lei - livrare prin Curier
10 lei - livrare prin Posta Romana
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei

Cartea redactata de Elena Dorobantu, Valeria Ghidu si Maria Zamfir ofera nu mai putin de 1150 teste nursing, pentru verificarea cunostintelor cu teste grila, structurata in 5 mari capitole. Domeniul ingrijirii bolnavilor (nursing) este din ce in ce mai studiat, iar existenta unei carti care cuprinde 1150 de teste nursing reprezinta un ajutor util pentru studenti, elevii scolilor medicale, cadre sanitare, medici si asistenti.

Aceste teste nursing, 1150 la numar, sunt redactate conform metodologiei in domeniu, pentru o pregatire cat mai corecta. Pentru verificarea notiunilor deprinse  despre nursing, 1150 de teste au raspunsurile corecte la finalul cartii.

  Cartea este publicata de editura „Viata Medicala Romaneasca” si a devenit o lectura obligatorie pentru cei care studiaza literatura medicala de specialitate. Pentru pregatirea examenelor la nursing, cele 1150 teste sunt de un real folos pentru ca studentii si elevii sa recapituleze notiunile teoretice in mod eficient, utilizand teste grila  gen intrebari si raspunsuri, structurate coerent si ordonat.

Aceasta carte a aparut in urma unor cariere indelungate in domeniul sanitar ale autoarelor, care au acumulat notiuni si experiente valoroase pe parcursul multor ani de practica medicala.

  Invatamantul superior si cel mediu utilizeaza de ceva vreme sistemul testelor de tip grila. Notiunile sunt sistematizate mai eficient, iar cele 1150 de teste grila despre nursing ofera o modalitate simpla si corecta de verificare a cunostintelor despre ingrijirea bolnavilor.
  Capitolele cartii cu 1150 de teste nursing mentioneaza informatiile esentiale, grupate in 5 capitole:
 
Bazele conceptuale ale nursingului
Functiile umane si ingrijirea pacientilor cu diferite afectiuni
Ingrijirea pacientilor cu urgente medico-chirurgicale
Ingrijirea pacientilor in stare grava
Nursing comunitar 

Ingrijirea bolnavilor (nursingul), a devenit o disciplina din ce in ce mai studiata, pentru ca practica medicala a impus necesitatea unor cunostinte teoretice si practice pentru o cat mai buna asistenta a celor suferinzi, in acordarea ajutorului de urgenta dar si cel de lunga durata.

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Unde ne gasiti

Adresa
Str.Republicii 11A, Cluj Napoca
Telefon
+40 264 590 297; +40 745 613 042
Email
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.