Luni - Vineri - 10:00 - 18:00, Sambata - 10:00 - 14:00, Duminica - inchis

  • +40 745 613 042
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Libraria Logos

Cautati o carte medicala?
....atunci intrati pe probooks.ro
Editura:
Gr.T.Popa UMF Iasi
Anul aparitiei:
2021
Nr. pagini:
279
ISBN:
978-606-544-758-5
130,00 lei

25 lei - livrare prin Curier
10 lei - livrare prin Posta Romana
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei

Progresul inregistrat in ultimele decade in ceea ce priveste diagnosticul si tratamentul bolilor cardiovasculare este remarcabil, fiind datorat atat evolutiei tehnicilor si dispozitivelor utilizate, cat si integrarii in practica medicala curenta a unor medicamente inovatoare.

In fata unei abundente covarsitoare de informatii noi si complexe, a devenit evidenta necesitatea unei sistematizari a cunostintelor, a integrarii si pozitionarii corecte a anticoagulantelor noi in cadrul terapiei antitrombotice clasice. Astfel, aceasta carte s-a nascut din dorinta de a structura informatiile numeroase care privesc tratamentul anticoagulant modern si de a le prezenta intr-o maniera usor accesibila medicului practician.

Pornind de la elemente fiziologice si fiziopatologice de baza, am prezentat conceptul modern al teoriei coagularii, pentru ca ulterior sa realizam o descriere exhaustiva a tipurilor de anticoagulante existente, a modalitatilor de monitorizare a terapiei cu aceste medicamente si de neutralizare a efectelor lor in  diverse circumstante.

Aceasta carte s-a nascut din dorinta de a structura informatiile numeroase care privesc tratamentul anticoagulant modern si de a le prezenta intr-o maniera usor accesibila medicului practician.

In fata unei abundente covarsitoare de informatii noi si complexe, a devenit evidenta necesitatea unei sistematizari a cunostintelor, a integrarii si pozitionarii corecte a anticoagulantelor noi in cadrul terapiei antitrombotice clasice.

Abordarea in echipa multidisciplinara a tratamentului anticoagulant reprezinta esenta acestei carti, fiecare specialitate contribuind cu informatii cu puternica amprenta specifica, dar care se integreaza perfect intr-un tot unitar.

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Unde ne gasiti

Adresa
Str.Republicii 11A, Cluj Napoca
Telefon
+40 264 590 297; +40 745 613 042
Email
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.