Luni - Vineri - 10:00 - 18:00, Sambata - 10:00 - 14:00, Duminica - inchis

  • +40 745 613 042
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Libraria Logos

Cautati o carte medicala?
....atunci intrati pe probooks.ro
Editura:
Medicala
Anul aparitiei:
2021
Nr. pagini:
575
ISBN:
978-973-39-0910-1
105,00 lei

25 lei - livrare prin Curier
10 lei - livrare prin Posta Romana
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei

Prezentare: Medicina de călătorie este o disciplină care vizează prevenirea problemelor de sănătate care pot apărea pe parcursul călătoriilor internaționale, a căror tendință este, în ciuda pandemiei COVID-19, în creștere continuă, precum și managementul acestora. Prezentul volum completează precedenta apariție a „Bolilor infecțioase asociate călătoriilor internaționale“, scrisă de aceeași autoare, prin actualizarea cunoștințelor despre bolile emergente și reemergente cunoscute și prin abordarea unor noi aspecte: problemele călătorilor cu nevoi speciale (femeia însărcinată, imunodeprimații, copiii și vârstnicii) sau ale celor în situații speciale (voluntari în misiuni umanitare, migranți, pelerinaje, expediții), precum și posibilele probleme de natură non-infecțioasă. În același timp, cartea se constituie un valoros suport de curs pentru medicii care doresc să obțină competență în acest domeniu.

Cuprins: Pledoarie pentru medicina de călătorie. Riscurile infecțioase în funcție de zona geografică vizitată. Boli infecțioase asociate călătoriilor internaționale. Vaccinările călătorului internațional. Probleme de sănătate la întoarcerea din călătorii internaționale. Călători cu nevoi speciale. Riscuri non-infecțioase.

Adresabilitate: Medici specialiști în boli infecțioase, medicină internă, medicnă de familie, medici care doresc să obțină competență în domeniul medicinei de călătorie, publicul larg.

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Unde ne gasiti

Adresa
Str.Republicii 11A, Cluj Napoca
Telefon
+40 264 590 297; +40 745 613 042
Email
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.